Din virksomheds omdømme
er værdifuldt. Beskyt det.

Unik overvågning

Hypefactors dækker print-medier, online-medier og sociale medier i én og samme løsning. Og I får også en mobil-app, så du og dine kolleger altid ved hvad der sker.

Facts

Med Hypefactors får I flere relevant facts, klart og enkelt præsenteret og lige til at arbejde videre med. I får et transparent overblik og kan analysere og sammenligne resultaterne på tværs af brands, markeder, medietyper og perioder.

Automatisk rapportering

Med Hypefactors kan I få præcis de medie-/presserapporter der er brug for, automatisk og på få sekunder. Ja, så nemt er det faktisk.

“Hypefactors er den moderne medieløsning, som vi har ventet på. Medieovervågning, analyse og newsroom samlet i én og super nemt at arbejde med. Det er en fornøjelse.”

Caroline Normann, PR & Marketing Manager, The Body Shop (NO)

The Body Shop + Hypefactors

“Med Hypefactors har vi nu kun behov for én platform. International medieovervågning, analyse, medierapportering, distribution af pressemeddelelser og et newsroom. Alle vigtige funktioner og aspekter er inkluderet, og det er supernemt og intuitivt at arbejde med Hypefactors. Det gør vores hverdag så meget lettere!”

Alexandra Hartung, Communications Manager

Dachser + Hypefactors

Alle behov dækkes

Ét værktøj. Ét login. Alt inkluderet. Intuitivt og nemt at bruge. Hypefactors er en integreret platform, der dækker alle vigtige aspekter og fakta, som en earned media specialist har brug for. Spar tid, spar penge og optimer jeres resultater.

Medieovervågning du kan stole på

Vær de første, der ved besked

Medieovervågning har aldrig været lettere. ​Selv om det er a​va​nceret ​’Artificial Intelligence’ (AI) der driver vores moderne nyheds​​medieovervågning, er​ det​ uhyre nemt at ​sætte en overvågning ​i gang​. Vil du gerne overvåge ​omtaler​ ​af​ e​n​ ​virksomhed​, ​omtaler af ​et ​brand​, ​omtaler af​ et produkt eller måske ​omtaler af ​konkurrenter? Intet problem. Hvis du også vil overvåge Twitter, Facebook, YouTube, Instagram og ​såkaldte anmeldelses-sites, kan du altid tilpasse din løsning ​og inkludere disse kanaler i dine resultater.

Hypefactors monitors the web
Hypefactors monitors facebook
Hypefactors monitors twitter
Hypefactors monitors instagram
Hypefactors monitors print media
Hypefactors monitors youtube

Measure the reputation effect

From feelings to facts

Don’t hold back. With Hypefactors you will get all the facts to prove and improve your earned media results, including the monetary value of your media coverage. Users can track, analyse, compare and share results across brands, markets and time. And get updated on the progress in real-time: are you and the team on track or not? 

Lav raporter og del dine resultater

Automatiske rapporter

Med Hypefactors får I færdige medie- og effektrapporter på sekunder. Som brugere kan I skræddersy jeres egne rapporter ud fra parametre som brands, markeder, periode, aktiviteter og medietyper.

Distribuer og track dine historier

Spred budskabet

Pressemeddelelser, brandhistorier, produktnyheder eller andet medieindhold. Hypefaktorer gør det lettere og hurtigere at oprette og distribuere dine historier effektivt. Det færdige indhold kan deles via flere forskellige kanaler. Vi måler effekten og fortæller dig, hvilken type indhold der fungerer bedst.

Om Hypefactors

Hypefactors er en dansk teknologivirksomhed. Med AI og machine learning som redskaber gør vi op med en virkelighed, hvor PR og kommunikation, modsat alle andre områder i en virksomhed, er gået fri af væsentlige krav til effektmåling. Samtidig giver vi en hånd til de mange dygtige kommunikationsfolk, der oplever en stigende kompleksitet i både medielandskab og arbejdsprocesser.